Het Bestuur

Een vereniging vereist een goede organisatie. Binnen Studievereniging BBE wordt om de twee jaar een nieuw bestuur verkozen. Dit bestuur draagt dan twee jaar lang de verantwoording voor de dagelijkse zaken binnen de vereniging.

 

Bestuur 2021-2022


Achterste rij van links naar rechts: Luc Mulkens, Milou Dorschu, Mick Gulikers.

Midden van links naar rechts: Fernao Kochen, Arvid Roemkens.

Voorin: Manon Dam.

 


Meedoen met het bestuur?

SVBBE zoekt voor het schooljaar 2022-2023 nieuwe bestuursleden.
Interesse? Stuur een mail naar studievereniging.bbe@zuyd.nl

 

Voorzitter

Ben jij altijd de man met het plan en de ambitie? Zet jij graag de grote lijnen uit en weet jij anderen te motiveren? Leidt het bestuur als voorzitter en maak van jullie bestuursjaar het beste tot nu toe!

Als voorzitter regel je de jaarplanning, vergaderingen en ben je namens SVBBE de eindverantwoordelijke voor alle activiteiten, acties en ondernemingen.

 

Penningmeester

Ben jij iemand die geïnteresseerd is in cijfertjes, dan spreekt dit jou waarschijnlijk aan. Wanneer je de taak van penningmeester op je neemt dan ben jij verantwoordelijk voor het op orde houden van de kas. Je zorgt ervoor dat er voldoende geld wordt gereserveerd voor bepaalde evenementen en zorgt dat betalingen op tijd worden doorgevoerd. Je bent in nauw contact met de voorzitter van de studievereniging en de PR en samen zorgen jullie ervoor dat er voldoende sponsoren worden binnengehaald.