Partners

Lybrae

 

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

 

Lybrae Nederland bestaat uit Lybrae Consultants en Omgevingsdienst Nederland. Met ruim 13 jaar ervaring op het gebied van bouwen en wonen, milieu, natuur en ruimtelijke ordening is Omgevingsdienst Nederland in staat om integraal te adviseren bij het verlenen van de omgevingsvergunning en het verzorgen van de handhaving en het toezicht op de naleving hiervan. Omgevingsdienst Nederland kan overheden adviseren bij het inrichten van hun organisatie dat door de invoering van de WABO noodzakelijk is en zorgt ervoor dat overheden uitgerust zijn om de daaruit vloeiende Omgevingsvergunning taken en handhaving en toezicht taken op een juiste manier uit te voeren.

Meer weten over Lybrae? 

www.lybrae.nl!


Maandag® 

 

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

 

Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 2.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Wil je meer over Maandag® weten?

Neem dan een kijkje op de website www.maandag.nl


Voort

 

Wij zijn Voort Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland. We helpen jou bij het vinden van de baan waar jij blij van wordt. En we helpen onze opdrachtgevers met het vinden van de juiste mensen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen we onze professionals verder.

 

Een baan via Voort? Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat jij in de toekomst bij de juiste opdrachtgever belandt. Jij geeft aan waar jouw ambities liggen. Wat jij zoekt in een functie. Wij gaan op zoek naar een baan die bij jou past. Waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en vooruit kunt gaan. Een technische baan die precies aansluit op jouw ambities.

 

Jong professional programma ‘Projectmanagement civiele techniek’ Je twijfelt… Werken of toch doorstuderen? Je staat aan het begin van je carrière in de techniek. Zit vol ambitie en bent nog niet uitgeleerd. Met het Jong professional programma ga jij je naast je baan razendsnel ontwikkelen. Het programma gaat in op de laatste ontwikkelingen en legt de focus op het verwerven van de juiste vaardigheden. Zo krijg jij de kennis waar het onderwijs onvoldoende op inspeelt, maar die je wel nodig hebt in de praktijk. Zo maak je na dit jaar gemakkelijk de volgende stap in je carrière.

 

Wil jij meer weten over Voort? Direct jouw mogelijkheden bekijken? Of in contact komen met één van onze consultants bij jou in de buurt? Ga naar www.voort.com of volg ons via social media.

Continu

 

Continu is specialist op het gebied van midden en hoger opgeleiden in de bouw en techniek. Wij fungeren als springplank om jou aan een baan te helpen voor de lange termijn (indien gewenst kan dit ook projectmatig). 

De kracht van Continu zit met name in de kennis en ervaring van ons specialisme. Iedere adviseur binnen Continu heeft zijn eigen niche markt waarin hij jou kan helpen om de ultieme baan te vinden die perfect aansluit bij jouw ambitie. Zo hebben wij landelijke overeenkomsten met de grote bedrijven (bijvoorbeeld BAM of Heijmans), maar hebben we ook een sterk netwerk in de regionale MKB-sector.

Wij bestaan inmiddels 25 jaar en hebben een landelijke dekking met een 16-tal vestigingen, daarnaast hebben we vestigingen in Genk (België) en Aken (Duitsland). In Limburg zijn we bovendien gevestigd in Maastricht en in Venlo.

Heb je interesse in een vrijblijvend en kosteloos advies over één of meerdere van bovenstaande marktspecialisaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tel: 043 – 711 3100

 

Voor meer info: www.continu.nlIngenieursbureau Palte

 

Palte is een dynamisch adviesorgaan voor de bouw in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om de (ver)bouw van een woning, de nieuwbouw van hotels, scholen, fabrieken, viaducten of parkeergarages, in haar rijke historie is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van advies en projectmanagement voor bouwprojecten.

 

Neem nu een kijkje op hun Facebook-pagina of website: https://www.paltebv.nl!

 

Nijsten Bouwbedrijf 

 

Als bouwbedrijf nemen we onze verantwoordelijkheid en kennen we onze grenzen. Binnen deze kaders leveren we een perfect stukje werk, of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, woningaanpassing, onderhoud of renovatie. De opdrachten van particulieren, bedrijfsleven en de overheid zijn bij ons in goede handen.

 

Neem nu een kijkje op hun Facebook-pagina of website: http://www.nijstenbouwbedrijf.nl!

 

BLM wegenbouw

 

BLM Wegenbouw is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van civieltechnische werken, op voornamelijk de Zuid-Nederlandse wegenbouwmarkt. Ons productenpakket bestrijkt het complete assortiment ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur op het gebied van nieuwbouw, onderhoud, bodemsanering, reconstructies etc.

 

Neem nu een kijkje op hun Facebook-pagina of website: http://www.blmwegenbouw.nl!